Sponsors

  • HULSKERS | Fotografie - Trouwreportages - Wall of Fame - Portret - Food
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.

Het nieuwste nummer van het tijdschrift Delicious is weer uit en staat weer helemaal vol met leuke en vooral lekkere dingen om uit te proberen.
Zo zag ik een artikel staan over gestoofde uien uit de oven naar recept van Annabel Langbein….een leuk plaatje met wat ingrediënten.
Hup margreet naar de keuken en alles bij elkaar zoeken en maken maar.
Hele simpele ingredienten en ik kon mij de smaak wel voorstellen, dus….zo gezegd, zo gedaan…..een beetje van dit…een beetje van dat en hup in de oven.
Ik was zo enthousiast dat ik de volgende pagina’s nog niet gelezen had, waar dus het daadwerkelijke recept op stond.
Maar dat mocht niet deren……want het smaakte heerlijk !

Wat de ingredienten waren: Uien, water, honing, balsamico, tijm, boter en wat peper en zout.
In de oven voor 1 uur op 150 graden met deksel erop. Daarna nog een half uur in de oven laten staan op 150 graden zonder deksel en af en toe wat vocht over de uien verdelen.

Nog nooit zo makkelijk gestoofd!  Het water verdampt minder snel en je hebt er geen omkijken naar.En…dit recept is met verschillende soorten uien te maken.

 

Categories: Culi

Comments are closed.