Met wat restjes uit de koeling vanmiddag een heerlijk tussendoortje gemaakt, die als warmebroodjes op werden gegeten door de kinderen.Eigenlijk een heel simpel recept, waarbij je ook nog wel een beetje kunt variëren met de ingrediënten. Wat ben je nodig:1 pak filodeeg ontdooit1 flinke bos veldspinazie fijngesneden250 gram ricotta (1 bakje)1 teen knoflook geperst60 gram geraspte pittige kaaspeper/zoutolijfolielepeltje sesamzaad Een ingevette (olijfolie) ovenschaal waar net twee mooie grote rollen inpassen. […]
Het zonnetje, een glas thee en een stukje kaas. Wat is het uitnodigend om weer lekker op je terras te zittenmet familie en vrienden en ze te verrassen met een heerlijkekaas en thee combinatie.Dit keer een leuk kaasje in de spotlight….de Tête de moineuit Zwitserland die we combineren met een thee uit India, eenlentepluk thee van de Tea estate Ambootia, aan de voet van hetHimalaya gebergte. Tête de moine is […]