Sponsors

  • HULSKERS | Fotografie - Trouwreportages - Wall of Fame - Portret - Food
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.

Eindelijk was het gisteren dan zo ver! Het eerste Dutch Tea Festival in de geweldige locatie “de Fabrique” in Utrecht. Een festival geheel gericht op thee, met o.a. een theemarkt, theeceremonies en diverse workshops. Het festival was helemaal uitverkocht en dat kon je zien, wat een drukte, maar wel een gezellige drukte. Al die mensen die graag iets meer over thee wilden weten, de nieuwste smaakjes en theesoorten wilden proberen. […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Rondneuzen op het Dutch Tea Festival.

Als je de woorden polenta en sencha noemt, zou je niet direct denken dat dit een mooie combi is. Maar het is waar!!! Perfecte combi…..en dus heel erg leuk om te maken tijdens mijn theereis naar Theesommelier. Onlangs heb ik een superleuk boek gekregen (koken met thee, Frank van der Zande)) en daar moet natuurlijk een beetje uit gekookt worden. Te veel recepten met thee om op te noemen, maar […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Polenta en Sencha…..

Enige tijd geleden had ik een heerlijke pukka curry van Jamie Oliver gemaakt. Inmiddels hebben we hem al meerdere keren gemaakt, omdat we hem zelf geweldig vinden. Een aantal mensen in onze omgeving waren al aan het zoeken geweest naar dit recept op deze blog, maar konden hem niet vinden…..en wat blijkt!…..dat klopt, want schijnbaar ben ik hem helemaal vergeten met jullie te delen, dus…bij deze kunnen jullie ook aan […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Pittige curry voor kip!

Afgelopen Zondag was het natuurlijk supermooi weer. Dus werd op deze moederdag de BBQ even opgestookt. Iedereen nam wat mee, wat fruit, stokbrood, home made sauzen, en heerlijke salades. En voor op de BBQ namen we een fantastisch stuk ribeye mee. Een beetje een ribeye, maar het had ook wat weg van een Riblap. Het was een groot stuk vlees, 7 cm dik en woog zeker 1 kilo! Hier wilden […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Riblap (ribeye) op de BBQ met een tearub.

Koken met onkruid…..tja is het dan nog wel onkruid? Het woekert vaak enorm, maar daar in tegen in grote getallen te verkrijgen. Ik heb al een tijdje “het grote wildplukboek” van Edwin Florès in huis en vond het tijd deze weer uit de kast te halen, want alles bij ons in de tuin en in de bosranden groeit gestaag. Vorig jaar had ik er eerder bij moeten zijn zeg maar. […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Koken met “onkruid”….Hondsdraf (Glechoma hederacea)