Wat je allemaal wel niet met thee kan doen!……eerder heb ik al eens spicey almonds gemaakt en nu heb ik hetzelfde met thee gedaan. Voor deze theenoten heb ik een lapsang souchong gebruikt, zodat je een beetje een rokerig en spicey smaakje krijgt. Uiteraard kun je dit op vele manieren maken en variëren met smaak. Om de kruiden en thee aan de noten vast te krijgen , heb je een […]

Afgelopen weekend stond ik op de Culinaire Verleiding in de Martiniplaza een theeproeverij te houden voor de winkelketen Dille en Kamille. Dille en kamille is echt een superleuke winkel , met allerlei hebbedingen voor in de keuken die je niet mag en kan missen. Alles wat ze verkopen heeft een functie en doet het ook echt zoals het hoort! Ik ontdekte na mijn gesprek met de manager van de winkel, […]

Marble eggs? Is dat iets nieuws! nee het zijn eieren die veel in Azië worden gegeten als voorafje of als snack worden verkocht op straat. Ze worden Marble Eggs genoemd omdat ze een gemarmerd uiterlijk hebben. Omdat ze vaak in thee gekookt worden worden ze ook wel Tea Eggs genoemd. Nu ik met mijn opleiding tot Thee Sommelier bezig ben kom ik natuurlijk een hele hoop informatie en recepten tegen […]