Met dit warme weer is het weer BBQ tijd en dus spiestijd! Meestal maken we spiesen met diverse soorten vis, maar dit keer wilde ik wel eens iets met tomaat en kaas proberen. Op voorgewerkte prikkers heb ik cherry tomaatjes, stukjes foccacia brood en halloumi kaas geregen. Daarna heb ik ze even laten marineren in een mix van olijfolie, verse tuinkruiden, knoflook, peper en zout. Laat het geheel even kort […]
Na diverse pogingen zelf pasta maken hebben we nu denk ik wel ontdekt hoe dit het beste op onze pastamachine kan. We hebben eindelijk de goede dikte gevonden, zodat het niet vast blijft zitten in de machine. Ook houden we erg van kokkels, dus de combinatie verse pasta en kokkels was snel gemaakt. Op onze vakantie in 2010 in San Sebastian in Spanje hebben we destijds ook heerlijke grote kokkels […]
Het nieuwste nummer van het tijdschrift Delicious is weer uit en staat weer helemaal vol met leuke en vooral lekkere dingen om uit te proberen. Zo zag ik een artikel staan over gestoofde uien uit de oven naar recept van Annabel Langbein….een leuk plaatje met wat ingrediënten. Hup margreet naar de keuken en alles bij elkaar zoeken en maken maar. Hele simpele ingredienten en ik kon mij de smaak wel […]